Trend 2016 Een houten zonnebril en Handgemaakt!

Eerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een namaak Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het meestal niet slim om een dergelijk koop te doen.
– Ray Ban was voorheen een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je de afgelopen zomertijd net een hele prijzige pilotenbril aangeschaft? Slecht bericht. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat cheapie zonnebrillen onze ogen net zo goed beschermen tegen schadelijke straling als prijzige designer varianten.

Het uitzoeken van de perfecte pilotenbril is vrij essentieel. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een discreet montuurtje is er niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / meisje of partner nog naast je wil lopen.

Aan het strand geven we ons bloot, in de meest letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het zandstrand met een nieuwe geliefde of een eerste date is een riskante operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.

Het kan ook niet gek genoeg zijn in 2016.Houten Pilotenbrillen zijn in. Je houtenzonnebril MOET deze zomertijd uitspringen. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende kenmerk.
Hieronder de houten zonnebrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes brilmonturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor eerstvolgend jaargetijde zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood duidelijk present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de hier Houten Zonnebril trend maar ook aankomend seizoen zien we steeds meer gevariëerde zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met talloze mogelijkheden kun je het werkelijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle gelegenheden voortreffelijk blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorliefde van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een trendy webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar kun je hele mooie houten brillen in verscheidene smaken en monturen bestellen. Ook de lenzen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vanzelfsprekend UV-400 polariserend.Prachtige houten pilotenbrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de verschillende houtsoorten is elke pilotenbril uniek in zijn genre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *